Programmaoverzicht >> Cursussen >> korte seizoens-cursus

Korte seizoens-cursus

Cyclus korte cursussen van het seizoen.

Normaliter loopt deze cyclus van telkens 4 lessen door alle seizoenen heen, maar nu liggen ze even stil. 

Door de kleinere groepen zat de jaarcursus op donderdagochtend heel gauw vol. Daarom heb ik besloten om nog een jaarcursus op vrijdagochtend aan te bieden. Dat betekent helaas wel dat er geen korte seizoenscursussen starten.

 

 

 

Wij hebben afgelopen jaar in diverse cursussen onder andere verkoudheidstinctuur gemaakt, gerechten met verse kruiden zoals brandnetelsoep en vlierbloesempannenkoekjes; kruidenzout met wilde kruiden, daslookazijn, zonnebrandcrème, muggenolie, een bloesemremedie met lieve vrouwe bedstro, tandpasta met kruiden en leem; kleefkruidcrème, kamilletinctuur, een wortelketting, smeerwortelzalf, kastanjezeep en vlierbesssen-hoestsiroop, een slaapkussentje met wol en kruiden, huidcrème met aloë, scrubpoeder met amandel en kamille, bodymilk ...

 

 

 

Upgrade a.u.b. naar een nieuwere Internet Explorer versieof installeer een andere browser zoals:

Helaas, deze site is niet ontworpen voor verouderde Internet Explorer versies en de gevraagde inhoud zal daarom niet worden getoond.

Please upgrade your version of Internet Exploreror install another browser like:

Sorry, but this site is not designed for out-of-date Internet Explorer versions and for this reason the content will not be shown.