saskia-nieboer >> Links/publicaties

Links

links naar leuke sites:

 

Transition Town Groningen

Transition Town Groningen is een lokale gemeenschap die bezig is om hun wonen, werken en leven minder olie-afhankelijk en meer duurzaam te maken.

 

Natuurstoffen.nl

Is een webwinkel die een mooi assortiment voert van natuurstoffen in de breedste zin van het woord.

 


Hogeschool Natuurlijke Gezondheid

De Hogeschool Meppel is het kenniscentrum van Nederland over Natuurlijke Gezondheid. De hogeschool leidt je op tot natuurgeneeskundig therapeut voor mens of dier.

 

 

www.wuacademia.nl

 

www.jampa.nu

 

 

Atelier Wollig en Stoffig
Ruimte voor creativiteit

Gekruid & Geroerd
kruiden workshops & catering op locatie

T-Shri Natural Design and photography
Tanya Reitsma

 

Ommelander Markt

Kom je weer langs op de eerste gezellige streekmarkt van het jaar 2018? Van 10.00 tot 17.00 op het Harmonieplein (Oude Kijk In ’t Jatstraat), staan (h)eerlijke producten uit de streek voor u uitgestald. Kom proeven en vraag de producenten over hun heerlijkheden.


Beijumnieuws

De Keuringsdienst van Waren kwam langs bij een gerenommeerde kruidenvrouw in Beijum. Of ze op straffe van een boete van 30.000 euro de etiketten van haar potjes en flesjes wilde veranderen. Want daar staat op dat ze een geneeskrachtige werking hebben en dat mag ze niet verkondigen. 5000 jaar onderzoek naar de werking van kruiden ten spijt, de commercie, de Keuringsdienst van Waren en de farmaceutische industrie dulden niet dat een integere kruidenvrouw haar waren als geneeskrachtig aanprijst. Een belachelijke en hypocriete actie.
Door Johan FehrmanUpgrade a.u.b. naar een nieuwere Internet Explorer versieof installeer een andere browser zoals:

Helaas, deze site is niet ontworpen voor verouderde Internet Explorer versies en de gevraagde inhoud zal daarom niet worden getoond.

Please upgrade your version of Internet Exploreror install another browser like:

Sorry, but this site is not designed for out-of-date Internet Explorer versions and for this reason the content will not be shown.