Programmaoverzicht >> Cursussen >> Kruidenwandelingen

Kruidenwandelingen

 

Al wandelend door de natuur kun je met veel kruiden kennismaken. Je ziet ze in hun natuurlijke omgeving en leert bijzondere kenmerken spelenderwijs onderscheiden.
Ook voor kinderen is dit een leuke manier om kruiden te leren kennen!


WANDELING DOOR DE WIERSHOECKTUIN
Een keer per maand is er een wandeling  over geneeskrachtige en eetbare kruiden. De data tot de zomer zijn 22 juni en 20 juli  en ze zijn van 19.00 tot 20.30 inclusief een kopje thee aan het eind. Ze gaan bij elk weer door! 
 

SCHIERMONNIKOOG
Op 23 september is er weer een familie-kruidenwandeling op Schiermonnikoog. 
We vertrekken met de boot van 9.30. De wandeling zelf duurt van 11.00 tot ca 13.30 en daarna ben je de rest van de dag vrij. . De prijs voor deze wandeling is 8 euro, de reis en overtocht zijn daar niet bij inbegrepen. Kinderen die op de basisschool zitten mogen gratis meewandelenKruidenwandelingen kan ik in principe het hele jaar door geven op iedere gewenste locatie. Het is heel interessant om de kruidenvegetatie in je eigen omgeving te leren kennen en waarderen.
Een leuke activiteit voor een verjaardag, familiefeest of uitje met werknemers / vrijwilligers/ een vriendenclubje etc.

Upgrade a.u.b. naar een nieuwere Internet Explorer versieof installeer een andere browser zoals:

Helaas, deze site is niet ontworpen voor verouderde Internet Explorer versies en de gevraagde inhoud zal daarom niet worden getoond.

Please upgrade your version of Internet Exploreror install another browser like:

Sorry, but this site is not designed for out-of-date Internet Explorer versions and for this reason the content will not be shown.