Programmaoverzicht >> Cursussen >> Kruidenwandelingen

Kruidenwandelingen

 

Al wandelend door de natuur kun je met veel kruiden kennismaken. Je ziet ze in hun natuurlijke omgeving en leert bijzondere kenmerken spelenderwijs onderscheiden.
Ook voor kinderen is dit een leuke manier om kruiden te leren kennen!


WANDELING DOOR DE WIERSHOECKTUIN
Let op: Helaas gaat de wandeling van 27 september niet door, het is toch te donker dan.... Volgend jaar weer nieuwe kansen!

Een keer per maand is er een wandeling  over geneeskrachtige en eetbare kruiden. Eind april beginnen we weer! De wandelingen zijn meestal op de laatste vrijdagavond van de maand van 19.00 tot 20.30 (verzamelen bij de ingang van gebouw de Wierhoeck) en kosten 5 euro inclusief een kopje thee. De data: 26 april, 24 mei, 28 juni, 30 augustus en mogelijk 27 september.
 

SCHIERMONNIKOOG
Op 12 mei is er weer een familie-kruidenwandeling op Schiermonnikoog. 
We vertrekken met de boot van 9.30. De wandeling zelf duurt van 11.00 tot ca 13.30 en daarna ben je de rest van de dag vrij.

De prijs voor deze wandeling is 8 euro, de reis en overtocht zijn daar niet bij inbegrepen. Kinderen die op de basisschool zitten mogen gratis meewandelen

 

PLUKKEN EN ETEN, WANDELING EETBARE KRUIDEN

Leer kruiden herkennen en maak er lekkere hapjes mee!

Woensdagmiddag 22 mei en dinsdagmiddag dinsdagmiddag 25 juni, 13.30 tot 15.30, kosten 10,-, basisschoolkinderen met ouder gratisEen kruidenwandeling bij jou in de buurt?
Kruidenwandelingen kan ik in principe het hele jaar door geven op iedere gewenste locatie. Het is heel interessant om de kruidenvegetatie in je eigen omgeving te leren kennen en waarderen.
Een leuke activiteit voor een verjaardag, familiefeest of uitje met werknemers / vrijwilligers/ een vriendenclubje etc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Upgrade a.u.b. naar een nieuwere Internet Explorer versieof installeer een andere browser zoals:

Helaas, deze site is niet ontworpen voor verouderde Internet Explorer versies en de gevraagde inhoud zal daarom niet worden getoond.

Please upgrade your version of Internet Exploreror install another browser like:

Sorry, but this site is not designed for out-of-date Internet Explorer versions and for this reason the content will not be shown.